Wednesday, February 16, 2011

t-shirt rajawali!!!!!! whooooooooo!!!

Kerana simpati akan kedhaifan kamu,miskin kamu,sengsara kamu bilaman tidak dapat meiliki karya agung Rajawali,kami dengan ini mempersembahkan,T-SHIRT STUDIO RAJAWALI yang pertama!


Murah,bahkan tersangat murah jika kamu bandingkan dengan harga minyak dinegara-negara lain selain Malaya. Kami yang meletakkan harga merasakan seperti memberi percuma jika dikira tenaga,kreativiti dan juga masa yang kami terpaksa luangkan dalam proses pembikinan T-SHIRT STUDIO RAJAWALI ini.


Dan tentunya ianya sangat cantik. padan dipakai oleh semua golongan dalam semua keadaan. Jadi gila agaknya jika kamu tidak memilikinya.

Untuk memilikinya,kamu perlu bayar RM25 kedalam akaun bendahari kami iaitu Nur Najihah Lee Abdullah di MAYBANK 1645 8400 2943 dan maklumkan kepada kami dengan menalifon mana-mana nombor yang tertera disebelah kanan sana (kami pilih beliau sebagai bendahari kerana beliau adalah cina dan kita tahu bagaimana akrabnya cina dengan duit).


Kami tidak peduli samada kamu datang sendiri atau menyuruh kami menge-pos-kan T-SHIRT STUDIO RAJAWALI ini,Kami tetap dengan harga RM25.

Kami juga tidak mahu memeningkan kepala kamu dengan masalah,jadi kami dengan penuh ikhlas telah memilih warna untuk T-SHIRT STUDIO RAJAWALI iaitu warna kelabu seperti contoh diatas. Mana kamu mahu cari satu kumpulan yang masih hidup dan menjadi lagenda lalu sanggup pula bersusah payah memilih warna yang sesuai untuk kamu?


T-SHIRT STUDIO RAJAWALI yang pertama ini bakal menjadi collector's item dan tidak salah jika kamu beli dan bingkaikan. Jika kamu mahu semua ahli kumpulan hebat ini menandatangani T-SHIRT STUDIO RAJAWALI ini,dengan penuh rasa menolong sesama insan kami akan melakukannya.


Ayuh! jangan berlengah lagi,entah esok lusa sudah kiamat. Bertaubat-lah dan beli T-SHIRT STUDIO RAJAWALI dengan segera!

No comments: